Krabpaal krabboom kattenboom zwart-wit 200cm

Artikelnummer: 62102
Vorige Artikel 15 van 19 Volgende
€ 147,14 (inclusief 21% btw)
  • Kleur: zwart/wit
  • Bodemplaat: 60 x 60 cm
  • Hoogte: 210 cm
  • Plattforms, grotten en hangmatten
  • 2 kattenspeelgoedballen en 1 sisaltouw​

Deze zwart/wit 200 cm hoge hoekboom biedt meerdere rustplaatsen, evenals mogelijkheden om zich terug te trekken en tegelijkertijd uw katten bezig te houden en hen te helpen hun klauwen naar beneden te dragen. Vanwege zijn grootte en de combinatie van meerdere platforms en grotten, is deze kattenboom perfect geschikt voor huishoudens met veel katten. Het kan verder gemakkelijk in hoeken worden geplaatst vanwege de praktische vorm en is daarom handiger dan andere kattenbomen.

De 3 grote uitkijkplatforms aan de bovenkant van de kattenboom kunnen comfortabel zelfs grotere katten huisvesten en hen in staat stellen hun omgeving te observeren, waardoor ze het comfort krijgen van verhoogde ruimte waar ze van houden. De 2 grotten zijn gemakkelijk toegankelijk vanwege hun grote openingen en bieden een beschut toevluchtsoord voor uw geliefde huisdieren, zodat ze kunnen ontspannen. Deze kattenboom is verder uitgerust met 2 bedden omhuld met extra zachte stof voor maximaal comfort.

Om het vermaak van de katten te garanderen, biedt deze kattenboom de mogelijkheid om 2 ballen te bevestigen, waarvan de rubberen touwen het jachtinstinct van de katten zullen stimuleren door de items in beweging te houden. Een extra sisaltouw dat aan een van de bedden kan worden gehangen, dient ook om de instincten van de katten te activeren. De combinatie van 3 met sisal beklede stengels met een diameter van 7-8 cm en een basisplaat van 83 x 65 cm verleent de hele structuur daardoor de nodige stabiliteit, zodat deze zonder risico's kan worden gebruikt.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022493421
Gewicht 18 Kg
Levertijd België 2-4 werkdagen
Levertijd Nederland 2-4 werkdagen
Aantal pakketten 1
© 2020 - 2021 Variatics | sitemap | rss