Speelkeuken voor kinderen van hout met gootsteen

Artikelnummer: 52416
Artikel 1 van 7 Volgende
€ 79,95 (inclusief 21% btw)
  • Speelkeuken voor buiten
  • Ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Met grote gootsteen
  • Afmetingen: 59,5 x 38 x 52,2 cm
  • Gemaakt van hout

​Deze buitenkeuken voor kinderen zal uw kind inspireren om buiten in de natuur te spelen en te leren. De keuken is niet alleen veelzijdig omdat hij buitenshuis kan worden gebruikt om mee te spelen, maar ook kinderen worden geïnspireerd om hun omgeving te combineren en te integreren in de speeltijd. Omdat de keuken buiten is, kunnen kinderen creatief zijn in het gebruik van water, aarde, zand, bladeren, bloemen en bloemen, enz. En terwijl het huis schoon blijft.

De buitenkeuken is voorzien van een grote spoelbak, waarin kinderen leren experimenteren met verschillende materialen. Boven de gootsteen zit een waterkraan. Dit is er om esthetische redenen om de keuken er realistischer uit te laten zien. Voor keukengerei zoals emmers, pannen of vormen is er veel opbergruimte onder de gootsteen omdat er twee planken boven elkaar zijn. Aan de linkerkant van de gootsteen bevindt zich een blauw werkoppervlak, waar gerechten kunnen worden gedroogd na het wassen, evenals speciale items in de tuin of gebruikt voor al het andere waarvoor het nodig is.

De afmeting van de geïnstalleerde keuken is 59,5 x 38 x 52,5 cm en past in elke tuin. Of het nu op het gazon, een terras of balkon is, hij past overal. Door deze keuken te combineren met een zandbak, b.v. kinderen kunnen alle items combineren en nog creatiever zijn.

Terwijl kinderen hun omgeving met alle zintuigen verkennen, wordt het hout geschilderd met een gecertificeerd glazuur. Dit glazuur is onschadelijk voor de kinderen en beschermt het hout tegen verwering. De buitenkeuken is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022448452
Gewicht 4,4 Kg
Levertijd België 2-4 werkdagen
Levertijd Nederland 2-4 werkdagen
Aantal pakketten 1
© 2020 - 2021 Variatics | sitemap | rss