Speelkeuken XL in hout met gootsteen en werkblad

Artikelnummer: 52417
Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 152,95 (inclusief 21% btw)
  • Speelkeuken voor buiten
  • Ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Met grote spoelbak, werkblad en plank
  • Afmetingen: 109,2 x 40,4 x 98,6 cm
  • Gemaakt van hout

Deze buitenkeuken voor kinderen zal uw kind inspireren om in de natuur te spelen en te leren. De keuken is niet alleen veelzijdig omdat hij buiten kan worden gebruikt om mee te spelen, maar ook kinderen worden geïnspireerd om hun omgeving te combineren en te integreren in de speeltijd. Omdat de keuken buiten is, kunnen kinderen creatief zijn in het gebruik van water, aarde, zand, bladeren, bloemen en bloemen enz. Terwijl de binnenkant van het huis schoon blijft.

De buitenkeuken is voorzien van een grote spoelbak, waarin kinderen leren experimenteren met verschillende materialen. Boven de gootsteen zit een waterkraan met twee handvatten voor "warm" en "koud" water. Deze zijn er om esthetische redenen om de keuken er realistischer uit te laten zien. Voor gebruiksvoorwerpen zoals emmers, pannen of vormen is er veel opbergruimte onder de gootsteen omdat er een plank is. Aan de rechterkant van de gootsteen bevindt zich een blauw werkblad, waar de vaat na het wassen kan worden gedroogd.

Aan de linkerkant van de gootsteen bevindt zich een werkblad om speciale items in de tuin te plaatsen of zelf te maken.

De afmeting van de geïnstalleerde keuken is 109,2 x 40,4 x 98,6 cm en past in elke tuin. Of het nu op het gazon, een terras of balkon is, hij past overal. Door deze keuken te combineren met een zandbak, b.v. kinderen kunnen alle items combineren en nog creatiever zijn.

Terwijl kinderen hun omgeving met alle zintuigen verkennen, wordt het hout geverfd met een gecertificeerd glazuur. Dit glazuur is onschadelijk voor de kinderen en beschermt het hout tegen verwering. De buitenkeuken is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022448476
Gewicht 8,3 Kg
Levertijd België 2-4 werkdagen
Levertijd Nederland 2-4 werkdagen
Aantal pakketten 1
© 2020 - 2021 Variatics | sitemap | rss